menu steakhuis
Voorgerechten glutenvrij
-
Drentse mosterdsoep
Vers, huisgemaakt en geserveerd met stokbrood en dunne plakjes droge worst van het Drentse weiderund
6,50 -
Dagsoep
Elke dag vers bereide huis gemaakte soep geserveerd met stokbrood
6,50 -
Onze keus
Drents nagelhout
Gedroogde rundermuis, geserveerd met Parmezaanse kaas, geroosterde amandelen, meloen en rucola.
8,90 -
Gerookte zalmfilet
Geserveerd met mosterd-dille saus en ijsbergsla
10,25
Nagerechten glutenvrij
-
Drentse knieperties met ijs
Drentse knieperties geserveerd met boeren vanille ijs en slagroom.
8,= -
Cheesecake
Heerlijke cheesecake met milde citroensmaak, gemaakt naar eigen recept.
8,= -
Brownie
Huisgemaakt en geserveerd met boeren roomijs, chocoladesaus en slagroom
9,= -
Hangop
Huisgemaakte hangop geserveerd met kiwicoulis van verse kiwi en slagroom.
7,= -
Arretje's cake
Huisgemaakte Arretje's cake, geserveerd met slagroom en een kop koffie.
8,= -
Dessert van de dag
Wisselend dessert, variërend van Tiramisu tot chocolademousse
Hoofdgerechten glutenvrij
UIT DE REGIO
-
Tournedos
De meest malse steak, gesneden van de ossenhaas van het Drentse weide rund
250 gram39,=
-
Ribeye
Zeer malse, doorregen steak, gesneden uit het ribstuk.
250 gram25.50
350 gram30,50
-
Entrecote
Mooie stevige, maar malse steak met een randje vet, gesneden van de lende.
250 gram28,=
-
Kogelbiefstuk
Malse, magere steak, gesneden uit de bovenbil
250 gram24,50
-
Onze keus
Huisgemaakte hamburger. 250 gram
De perfecte hamburger van het Drentse weide rund, heerlijk gekruid en geserveerd met gebakken spek, ui en huisgemaakte saus.
18,50 -
Pepersteak Tournedos
De meeste malse steak van het Drentse weide rund, gesneden van de ossenhaas. Gekruid met grove pepers en geserveerd met pepersaus.
250 gram39,=
-
Stoofpot van Drents weide rund
Heerlijk stoofvlees, gesneden van de onderrib van het Drentse weide rund. 3 uur gestoofd in eigen saus.
19,50
UIT DE GROTE REGIO
-
Varkensvlees en kip van Nederlandse bodem.
-
Procureur
Heerlijke langzaam gegaarde procureur met eigen saus. Deze botermalse procureur heeft ruim 4 uur gegaard in de oven op een bedje van groentes en kruiden.
250 gram22,50
-
Spareribs
Huisgemaakt, heerlijk gekruid en verreweg de beste en lekkerste
c.a. 500 gram22,50
-
Gepaneerde kippendijen
Heerlijke malse kippendijen geserveerd met champignon roomsaus.
220 gram19,50
uit de hele grote regio
-
Vis van buiten de grenzen
-
Witte tonijn steak
Duurzame steak tonijn, om en om gebakken het lekkerst
150 gram22,50
300 gram30,50
-
Zalmfilet
Duurzame zalm uit de Noorse fjorden, fijne smaakvolle filet
250 gram26,50
-
Alle gerechten worden geserveerd met salade, warme groente, aardappelen en friet