Over ons

Over ons

Wij zijn Roely Knorren en Henk Sikkens. Ons glutenvrij restaurant Drenthe is onze passie en onze uitdaging. Henk Staat in de keuken en bakt de steaks en Roely ontvangt en bediend de gasten in ons glutenvrije restaurant
Henk en Roely

Eigenaren van het steakhuis / buffetrestaurant

Hallo, wij zij Roely Knorren en Henk Sikkens. Wij zijn de trotse eigenaar van dit mooie bedrijf. Toen wij elkaar leerden kennen was ik als slager werkzaam en Roely werkte in het bowlingcentrum van haar vader, in Assen. Al snel wisten wij wat we aan elkaar hadden en wat wij wilden gaan doen. Een eigen zaak opbouwen in de horeca.

Wij kochten in 1990 dit oude café  uit 1912 en  hebben het in de loop der jaren uitgebouwd tot wat het nu is geworden. 

Ondertussen werken wij hier dus al bijna 32 jaar samen en sinds maart 2017 runnen wij het steakhouse in Zuidveld. Naast het steakhouse hebben wij ieder weekend buffetten in het buffetrestaurant.

glutenvrij restaurant

Sinds wij begonnen zijn met dit concept hebben wij altijd het overgrote deel van de gerechten glutenvrij gehad. Nu is (op Maallust en Grunn bier na) alles 100 % glutenvrij. Wij zijn dit gaan doen , mede omdat onze dochter ook coeliakie heeft. Tevens horen wij regelmatig van gasten die elders eten hoe ziek ze vaak worden, als ze uit eten gaan. Gelukkig is dit bij ons nooit voor gekomen en nu kan dat dus ook niet meer, want wij hebben alleen nog maar glutenvrije producten in huis.

Wij werken allebei met veel plezier en passie in het bedrijf, samen met fantastisch personeel, welke ons al vele jaren loyaal bijstaan. Zonder hen hadden wij het niet gered.

Reserveren voor Het steakhuis / steakhouse of het buffetrestaurant. Gelegen in Drenthe