win kaarten voor Guus Meeuwis!


Op dinsdag 18 juni 2019 treed Guus Meeuwis op in het Philips stadion in Eindhoven. Hier geeft hij het  concert “Groots met een zachte G”.

Wij verloten twee kaarten voor dit concert van Guus Meeuwis . En niet zomaar twee kaarten. Nee het zijn veld kaarten in de GOLDEN CIRCLE.. Oftewel aan het podium. Dichterbij komen kan niet!

Deze fantastische tickets worden verloot. Dus vertel ons waarom juist jij die kaarten moet winnen en wie weet krijg jij deze mooie kaarten thuis gestuurd.

Het stadion gaat om 18.00 uur open, waarna het concert om 19.45 uur begint. Voorafgaand aan het concert alvast in de stemming komen? Vanaf 16.00 uur is het Plein van de Hemelse Voorpret, nabij het stadion, toegankelijk voor iedereen.

Dus plaats hieronder een reactie en vergeet niet je email adres in te vullen, zodat wij jouw kunne bereiken wanneer jij wint!

149Comments

Add yours
 1. 2
  Carienne

  Ik wil nu graag mijn man verrassen. 2 jaar geleden heeft hij mij verrast met kaartjes voor Guus. Nu zou ik hem graag verrassen. Want het was in 1 woord GROOTS

  • 3
   Deborah

   Super gaaf! Guus is de man die alles kan! Hij bezorgd grote glimlachen, gezelligheid, grote borrels, kortom puur genot! Dit wil niemand missen toch?!

 2. 9
  Miranda

  Ik zou ze graag willen winnen voor mijn zusje Denise, groot fan van Guus. Ze woont 2 uur rijden verderop maar we bellen bijna dagelijks. Ik gun haar dit omdat ze heel veel voor mij betekend…❤

 3. 11
  Bianca Heizenberg

  Door omstandigheden geen kaarten kunnen kopen en wil toch heel graag heen…
  nieuwe nummer luisteren live en wil t feestje graag weer meemaken🎉🎉🎉

 4. 13
  Joël Flokstra

  Guus gisteren gezien op Oerrock. En wat een feest maakt deze ras artiest er van. Hij speelde een uur. Maar we zouden hem graag een hele avond willen zien. Ik zou super graag de hele avond mee willen zingen en dansen met al zijn hits en met zijn fantastische band

 5. 14
  Marjan Siebring

  Super leuk samen met mijn dochter genieten .
  We volgen jullie op face book en instragram en keet gegeten heerlijk .we gaan duimen 😊😊

 6. 16
  Cynthia dekker

  Hier zou ik supergraag met mijn man heen willen.
  We doen wel eens dingen apart van elkaar zonder de Kids. Maar samen komt er niet vaak van.
  We hebben guus Beide nog nooit live gezien.
  Zou super zijn als ik hem hier mee mag verassen.

 7. 19
  A. Everts

  Ik zou dit heel graag winnen. Na heel wat jaar ellende en niet kunnen doen wat je wilt. Zou ik het heel fijn vinden om samen met mijn vriend hier naar toe te gaan. Even heerlijk gemieten en even alle zorgen opzij te zetten.

 8. 20
  Aafke Oostijen

  Even heerlijk samen er tussenuit. Met een zoontje van anderhalf kan je dat als ouders wel gebruiken en huis zingt zo mooi hoe geweldig zou het zijn om in de golden circle te staan! Ik duim..

 9. 21
  Wendy

  Mijn beste vriendin en ik willen zóóó graag naar Guus! Steeds hadden we dat plan maar er kwam steeds iets tussen.
  Misschien dat we nu geluk hebben en vieren we dan ook onze vriendschap en kunnen we Proosten ! 🥂

 10. 22
  Monique

  Dat zou een geweldige verrassing zijn voor onze zoon en schone dochter! Zoonlief is groot fan en wil zooooo graag naar Guus!! We hebben zelfs onze hond naar Guus genoemd!!!

 11. 23
  Petra Huizing

  Samen met mijn vriendin Jeanet. Ze heeft 1 1/2 voor haar grote liefde gezorgd, gelukkig gaat het nu goed met hem. Daarom vindt ik dat zij het wel heeft verdiend om in het zonnetje te worden gezet.

 12. 24
  Milou

  Ja wat een leuke actie! Deze kaartjes wil ik winnen! Zodat ik m’n vriendin kan bedanken voor alle steun van dit afgelopen jaar😃

 13. 25
  Christina

  2 kaarten, graag! Omdat Guus Meeuwis en zijn shows te gek zijn.. er is altijd een reden voor een feestje! Ik zou er graag naar toe gaan om mee te zingen en te dansen!

 14. 26
  Jeffrey

  Ik zou heel graag kaarten voor Guus winnen, zodat ik samen met mijn vriendin van zijn muziek kan genieten. Na het concerten ben ik een tijdje naar het buitenland en moet ze missen, hopelijk kan ik het op deze manier iets verzachten!

  • 30
   Martijn (Guus)

   Sinds dat Guus bekend is geworden, wordt ik al Guus genoemd als de look a like. In de beginjaren moest ik handtekeningen uitdelen, op de foto en vertellen wanneer de nieuwe single uitkwam. Elk jaar zing ik nog wel een lied van Guus in kantines of op een feest. Wat zou het gaaf zijn om eindelijk eens een keer vlakbij Guus te mogen staan en het zou helemaal te gek zijn om samen met Guus een lied te mogen zingen. Mocht ik niet winnen, geef dan de kaarten weg aan mensen die het anders niet kunnen betalen, dan hebben zij ook een top avond!

 15. 32
  Laura

  Oh wat gaaf! Mijn vriend is een Brabander en door hem ben ik sinds een jaar terug fan van deze Brabantse gezelligheid! Op die datum zijn we precies één jaar samen dus het zou echt enorm te gek zijn dat zo samen te kunnen vieren. (Op zijn lievelingsplek, want hij is ook groot fan van PSV 😉 !)

 16. 33
  Astrid knol

  Heel graag samen mrt mijn man die geen Facebook heeft, gaan niet zoveel uit samen maar als we er eenmaal uit zijn vinden we het wel leuk
  Guus heeft leuke mooie liedjes en geeft gezellige sfeer, precies iets voor ons

 17. 37
  Misha

  Wauw…. Wat zou ik die kaartjes graag winnen. Nog nooit naar Guus geweest, maar eens moet de eerste keer zijn. Ik heb wel zin in zo’n super mooi feestje..
  We wachten in spanning af.. 😊

 18. 41
  Martijn (Guus)

  Sinds dat Guus bekend is geworden, wordt ik al Guus genoemd als de look a like. In de beginjaren moest ik handtekeningen uitdelen, op de foto en vertellen wanneer de nieuwe single uitkwam. Elk jaar zing ik nog wel een lied van Guus in kantines of op een feest. Wat zou het gaaf zijn om eindelijk eens een keer vlakbij Guus te mogen staan en het zou helemaal te gek zijn om samen met Guus een lied te mogen zingen. Mocht ik niet winnen, geef dan de kaarten weg aan mensen die het anders niet kunnen betalen, dan hebben zij ook een top avond!

 19. 42
  Anja benjamins

  Ik zou graag deze kaarten winnen, Guus is helemaal geweldig en geeft me een speciaal gevoel. Ik zou graag mijn schoonzus meenemen, zij staat echt altijd voor iedereen klaar en werkt zich altijd een slag in de rondte!

 20. 43
  Inge

  Dit zou helemaal geweldig zijn! Samen met mijn man staat dit toch zeker op ons verlanglijstje. Dus vanaf nu gaan we heel hard duimen en hopen dat we geluk hebben 🍀🍀🍀

 21. 45
  José moraal

  Dat lijkt mij heel gaaf. Om mijn man mee te nemen als dank voor alles wat hij de afgelopen 2 jaar en voornamelijk de afgelopen 5 maand voor mij en ons 2 kinderen heeft betekend. Ik ben al 2 jaar ziek en de afgelopen 5 maand 3 maand bijna in het ziekenhuis gelegen. Nu lijkt het de goede kant op te gaan.
  Dit zou super gaaf zijn om samen met mij man hier naar toe te gaan. Even geen gedachten. Alleen maar genieten

 22. 46
  Sandra Voorduin

  Het is het eerste grote concert waar ikmijn dochter van toen 14 mee naar toe naam. Nu wil ik deze belevenis met mijn inmiddels volwassen dochter nog een keertje over doen.

 23. 47
  Willemijn Schaafsma

  Zou super zij n als ik mijn dochter hiermee kan verrassen voor haar eindexamen! Ze heeft het zo hard verdiend na al het zwoegen.

 24. 50
  Remmy Bron-van Dam

  Oh, dit is zo’n grote wens. Een paar jaar geleden dankzij vrijkaarten die beschikbaar gesteld waren aan vrijwilligers van Kika, van Guus mogen genieten.
  Het zou zo de kers op het toetje zijn om mijn man hier mee te verrassen, om na alle ellende nog eens groots te genieten 🙊

 25. 51
  elisabeth timmermans

  wat een geweldig gebaar, verras ons maar met dat prachtige exemplaar, mooi kado voor ons huwelijk van 45 jaar #duimenmaar
  Groots Genieten met een hoofdletter G dat doen we toch het liefst gewoon met zijn twee
  ik ga natuurlijk compleet uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

 26. 55
  wil timmermans

  ik zou graag mijn kleindochters met deze kaartjes willen verwennen
  leren ze gelijk GUUS en het PSV stadion kennen
  dat word voor die meiden vast een groot FEEST want ze zijn er nog nooit geweest

 27. 56
  Bernice

  Wauw, wat een geweldige winactie! Ik ben 20 juni jarig en ben die week ook nog eens 20 weken zwanger! Ik zou dus heel graag alvast een feestje vieren bij Guus op 18 juni met mijn lieve man Justin! Ook om hem te kunnen bedanken voor alle liefde en zorg die hij me geeft!
  Dat wordt duimen dus… 😉

 28. 57
  Esther

  Op 31 december 2018 ben ik bevallen van een prachtige zoon! Maar het ging allemaal niet zonder slag of stoot. Tijdens de zwangerschap kreeg ik zwangerschapsvergiftiging, waardoor ik erg ziek werd. Na de bevalling is dit normaal gesproken over, maar bij mij ging het alleen maar slechter en ik kon niet genieten van onze kleine man. Ik heb maanden nodig gehad om te herstellen, maar kan nu eindelijk echt genieten. Ik voel me gelukkig nu weer goed dankzij de juiste medicijnen, en zou dit daarom heel graag willen vieren bij het concert van Guus Meeuwis, om weer eens Groots te genieten. Ik zou dan een vriendin meenemen die me heel goed heeft gesteund in deze periode en haar zo hiervoor te bedanken.

 29. 58
  Ina van Arragon

  Zo trots op onze dochter, bijna 16 jaar en al 8 jaar Coeliakie en nooit klagen. Dit zou een super leuke verrassing voor haar zijn en zo verdiend.

  • 59
   Henk

   Hallo Ina,

   Goed nieuws. Jij hebt de kaarten voor Guus Meeuwis gewonnen.
   Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie heel erg veel plezier. De kaarten krijg je in een andere email toegestuurd.
   Laat even weten dat je ze ontvangen hebt.
   Groetjes, Henk en Roely

 30. 60
  Nikita

  Ja lijkt me geweldig! Zou een mooie manier zijn om te vieren dat ik dit jaar mijn mbo diploma gehaald heb! Ik zal dan mijn vriendin meenemen die ook dit jaar slaagt voor haar mbo diploma! Na Marco afgelopen weekend gezien te hebben staat Guus hoog op het lijstje voor het volgende feestje! 🍻🥂🤩

 31. 61
  Celeste

  Heeel graag moest vanwege een operatie me toppers kaarten verkopen dus! Dit zal het wel beetje verzachteb de pijn! Lijkt me super leuk!

 32. 62
  Johan

  Zou heel graag willen winnen zodat ik met mm beste vriend heen kan, het zal een nacht worden waarvan we dachten dat we hem nooit zouden beleven, de tijd zal voor ons stil staan. Ook al dondert en bliksemt het staan we schouder aan schouder mee te zingen, en proosten we. We vertrekken weer per spoor.
  We geloven in geluk dus hopen dat we winnen.
  Tabee.

 33. 63
  Laura

  Wat zou het leuk zijn als ik mijn moeder kan verrassen met een concert van Guus Meeuwis ze is heel erg fan van Guus als er een liedje van hem op de radio is zingt ze heel.hard mee. En omdat ze altijd voor mij klaar staat wil ik haar graag verrassen met een concert van Guus Meeuwis

 34. 64
  kristel

  Wat een geweldige actie zeg,
  al jaren gaan we naar Guus maar helaas voor dit jaar nog geen kaarten besteld.
  De golden circle hebben wij nog nooit gehad, dus om het concert vanuit hier mee te maken lijkt me geweldig!

 35. 65
  Ina Kuipers

  Ik zou graag mijn zoon ermee verrassen, het zit hem allemaal niet mee in September gehoord dat hij coeliakie heeft, is geen probleem dat moeten we leren met elkaar. Maar ja als je dan 15 bent is dit wel heel lastig. Niet meer gewoon met de jongens naar b.v. de Mc niet stiekem effen een biertje etc etc etc. Wij hebben hem nog een keer beloofd om naar Guus Meeuwis te gaan…..dan zal dit ook heel mooi uitkomen.

 36. 67
  annemarie snijders

  Zou deze tickets zo super graag winnen.Groot fan van Guus en de vorige keer dat we bij zijn concert waren was het geluid zo slecht dat het niet verstaanbaar was Dat was erg jammer.Maar de sfeer was er niet minder om.Een groot feest met zijn allen.Zou het zou graag nog 1x mee willen maken samen met mijn man..Ga duimen.

 37. 69
  Helena meijer

  Ik zou graag hier naar toe gaan omdat ik het een super gezellig concert vind, en ik hou wel van zingen. Ik zelf heb hem al eens live gezien bij Nick en Simon concert waar me zus heel erg fan van is.

 38. 72
  Jordy smids

  Graag doe ik mee omdat ik een vriend heb die ik niet heel vaal zie dit ook wegens het werk wat ik doe.
  Helaas gaat het soms met up en downs met ons.
  Dit lijkt voor ons een geweldige ontspanning om samen weer mee te beleven

 39. 73
  Jordy smids

  Graag doe ik mee omdat ik samen met me vriend een beetje ups en downs hebben.
  Helaas zien we elkaar heel weining dit door het werk wat ik doe ik werk in horeca dus veel werken in het weekend.
  Ook is dit een beetje ontspanning voor ons samen dit hebben we samen wel verdient naar wat we allemaal mee gemaakt hebbeb

 40. 75
  Joyce

  Ik doe graag mee voor iemand die het echt verdiend. Mijn ouders verdienen dit uitje omdat ze dag in dag uit altijd voor ons klaar staan. Nu is het tijd om zelf eens verwend te worden!! Hier worden zij heel erg gelukkig van.

 41. 76
  Nicky

  Ik zou ze heel graag willen winnen voor mijn mama en mij. Ze is net jarig geweest, maar is net op vakantie. Het lijkt me een ontzettend leuk verjaardagscadeau plus een welkom thuis van vakantie cadeautje haha!

 42. 77
  Pascal en Femke

  Omdat een gouden cirkel mijn tienerdochter veel beter zal staan dan haar negatieve spiraal.. hoop ik heel erg dat ik met haar kan gaan…❤️#vreselijkjaar#machteloos😟
  #zehoudtookergvansteaktrouwens😋

 43. 80
  Carola Meijer

  Als verrassing voor mijn vriend had ik het hele huis van boven tot onder schoon gemaakt en opgeruimd. In plaats van dat hij een gat in de lucht sprong was hij in en in verdrietig. Want wat bleek, ik had zijn oude tijdschriften weggegooid. Helaas bleek hij als verrassing kaarten voor Guus hier tussen te hebben verstopt… Deze kaarten waren niet zomaar terug te halen aangezien wij gebruik maken van ondergrondse vuilnisbakken. Wat zo het fijn zijn als ik hem nu kan verrassen!

 44. 81
  M Blankwater

  Super leuk!! Mijn vriendin heeft mij paar jaar geleden verrast met het concert van Guus in de Ziggo, toch zo’n andere sfeer dan in Brabant! Daardoor alweer even niet gegaan, maar zou toch tof zijn om haar nu te verrassen met kaarten voor het concert in Brabant!! Daarbij natuurlijk ook onze 20e jarige vriendschap vieren 🙂

 45. 84
  M. de R

  Dit lijkt me echt super gaaf! Ik zou graag met een vriendin van mij gaan om te swingen bij Guus! Ben hier 10 jaar geleden voor het laatst geweest bij Groots, dus wordt wel weer tijd 🙂

 46. 85
  Marjolein

  Hoe kan je twijfelen als je deze actie leest?
  Want met Guus is het altijd feest!
  Het dondert en het bliksemt en het regent meters bier,
  Het wordt dus pompen of verzuipen da’s de enige manier!
  Wij willen graag dat we er bij zijn, dat we weten dat we bestaan, de tijd zal zn werk doen, ‘t leven gaat zoals het gaat ❤️
  Daarnaast zijn mijn man en ik dit jaar 10 jaar samen en Guus vinden we beiden top! Onze openingsdans was zelf een combinatie van liedjes van Guus (jij ben de liefde & laten we proosten) ❤️

 47. 86
  Kate Cikowska-Ludwik

  Ik wil de kaartjes voor Guus winnen omdat ik zijn grootste Poolse fan ben (vermoed ik :D) en omdat ik graag samen met hem de zachte G wil oefenen!

 48. 87
  Rosalie

  Ik zou heel graag samen met mn man heen gaan! 2 weken geleden Guus al even mogen aanschouwen bij het muziekfeest in pesse. Veel te kort dus zouden graag langer genieten van de mooie liedjes van Guus!
  Kunnen samen wel wat afleiding gebruiken dus zou gaaf zijn!

 49. 90
  Gerard Lugthart

  Wat een verschrikkelijk stressvol jaar voor ons gezinnetje. Geen tijd voor elkaar en alleen maar energie steken in werk en randzaken. Bijna vergeten dat je ook tijd in elkaar moet steken. Wat zou het een enorme verrassing zijn om eindelijk een ontspannen en liefdevolle avond met mijn lieve zorgzame vrouw en Guus te beleven…😇

 50. 91
  Anja Soer

  Zou super kado zijn voor mijn dochter die 12 juni uitslag krijgt van haar examen. Kunnen we gezellig moeder dochter uitje maken om het te vieren

 51. 92
  Janet Hellebrand

  Golden tickets WoW die zou ik heel erg graag met mijn tweelingzus Evelien willen winnen zodat we heel erg dicht bin Guus kunnen komen

 52. 94
  Lindy

  Zou heel graag de kaarten willen winnen . Kan ik eindelijk samen met mijn vriendin weer naar Guus. We vissen elke keer achter het net voor de Golden Circle

 53. 95
  Ankie

  Guus is altijd geweldig! Maar in het Philips Stadion is het natuurlijk per-fect!!! Ik zou heel graag hierheen gaan met mijn moeder, die dit verdient ❤️

 54. 96
  Ruud Nijssen

  De polonaise met twee biertjes, een zwarte bril op en veel confetti door het stadion heen. Elk jaar weer het beste concert van Nederland, dat kan gewoon niet aan ons voorbij gaan. Wij kunnen niet wachten om weer bij dit groots muziekspektakel aanwezig te zijn!!

 55. 99
  Ilse

  Ik zou graag mijn man verassen met deze geweldige kaarten! We zijn 12 juni 4 jaar getrouwd en op onze dag kwam guus meerdere keren voorbij waaronder de openingsdans. Wat zou het leuk zijn om daar weer een avondje bij stil te staan samen! Even quality time samen, hij heeft het verdient!

 56. 100
  Bianca

  Dat zou gaaf zijn! Wil al heel lang heen maar het is zo duur en ver… Als ik deze kaarten wil neem ik mijn dochter mee omdat het haar verjaardag is. Dat zou toch een verrassing zijn! Dan krijgt ze een verjaardag om noooooooit meer te vergeten 🎉😊

 57. 101
  Pieter Both

  Waarom moeten mijn vrouw en ik naar Groots?
  G Gezelligheid uit Brabant
  R rijden naar Eindhoven is geen probleem
  O Ontzettend leuke avond krijgen we dan
  O om niet te vergeten
  T t lijkt me duidelijk
  S samen willen wij super graag naar Guus!

 58. 103
  Mariëlle Kwinten

  Lekkerrr! Wat een gave actie van jullie heerlijke 😋😋restaurant! 11 juni zijn we 20 jaar getrouwd 💑 en hoe gaaf zou t zijn om deze “gouden” dag te vieren in “the golden circle”🚩?
  Manlief heeft t verdiend na 8 weken volle zorg voor mij en ons gezin ❤ na een ongelukkige val afgelopen januari! Even een avondje samen….lekkerrrrrr…….🍀🍀

 59. 104
  Menno Gruijters

  Een droom die uit zou komen. Vorig jaar maar Groots geweest. Maar helaas zaten we erg ver weg. Hoe gaaf zou het zijn als ik dit jaar weer kan gaan en dan gewoon in de golden circle zou staan😍😍 Ik duim zo hard… ik ga kramp krijgen maar alles voor die kaartjes😍😍🎉

 60. 105
  Bianca Mulder

  Na het vele harde klussen in mijn nieuwe huis , toe aan een avondje gezelligheid en ontspanning . En waar kan je dit beter mee doen dan met Guus en zijn muziek 🍀

 61. 107
  Magda Kroon

  Twee jaar geleden heb ik mijn vriendin verrast met een concert van Guus Meeuwis. Toen begon het inderdaad te donderen en te bliksemen…waardoor we de rest van de avond in de catacombe hebben moeten doorbrengen. Concert begon weer maar geen beweging in de mensenmassa binnen ha ha….helaas halve concert gemist. Hoe geweldig zou het zijn dat we het nu helemaal vooraan zouden kunnen meemaken# wij zijn er klaar voor# grootste feest van Nederland!

 62. 108
  Hillie van Houten

  Ik zou heel graag de kaarten willen omdat ik ze niet had gekocht omdat we al naar Elton John gingen, maar dit concert is verplaatst van 15 mei naar 17 juni en helaas kunnen we dan niet. Daarnaast zijn we ook nog eens tevergeefs naar het ziggo dome gereden omdat we niet wisten dat het concert van EJ verschoven was. Ontzettend sneu dus want nu en geen EJ en geen Guus

 63. 112
  Jeske Boonen

  OMG zo gaaf! Ultieme guus fan en hem zelfs gevolgd naar groots overzee! Dit jaar zou het nog specialer zijn want ik heb de dag ervoor mijn pre master afgerond en mijn beste vriendin is jarig en om onze 18 jarige vriendschap toepasselijk te vieren bij ons guusje in onze eigen stad zou echt super tof zijn! Dus ik doe mee voor mij en mijn beste vriendin 🤩

 64. 113
  Kiki

  Omdat Guus er een echt feestje van kan maken dat ik eigenlijk niet wil missen. En nu ik me scriptie heb afgerond en een nieuwe baan heb is het wel weer tijd voor een goed beestje met meters bier!

 65. 114
  Joyce van Doorn

  Graag met mijn lieve vriend. Kan ik hem eindelijk eens laten zien dat je op Nederlands talige muziek een goed feestje kan bouwen. En waar kan dit het beste: Bij Guus natuurlijk

 66. 115
  Nicole

  Hier zou ik samen met mij vriendin heen gaan. Vieren dat we dit jaar 20 jaar vriendinnen zijn. Even helemaal uit ons dak gaan, heerlijk!

 67. 116
  Veronique

  Ik zou graag naar Guus gaan omdat ik SCHOUDER AAN SCHOUDER, GENOTEN heb van de afgelopen jaren. PER SPOOR, over DE WEG, NERGENS ZONDER JOU Guus. Altijd PROOSTEN op jou liedjes. DAT KOMT DOOR JOU Guus. BRABANT maak jij een stuk mooier. En dan kun jr alleen maar SIMPELWEG GELUKKIG ZIJN dat je een brabander bent. Helaas door omstandigheden dit jaar geen kaartjes, maar volgend jaar MAG IK DANSEN als er weer een concert is. Voor nu ben IK BLIJ DAT IK JE NIET VERGETEN BEN. WEES MAAR NIET BANG, vergeten doe ik Guus nooit!! TABEE, KUS VAN MIJ 😉

 68. 117
  Janny Snijder

  Als grote fan van Guus zou het prachtig zijn om bij zijn concert aanwezig te zijn. Samen met mijn vriendin, de liedjes van Guus zingen op weg naar Eindhoven. Na een groots concert komen wij een keer bij jullie lekker eten om te vertellen hoe gezellig het is geweest.

 69. 118
  Angelique

  Graag zou ik mijn aanstaande man willen verrassen!
  We trouwen namelijk vrijdag 21 juni. En ik zou hem graag verrassen met dit fantastisch concert!

 70. 121
  Jody

  Dolgraag wil ik vriendlief Nicky Zanders verrassen met een super leuk presentje,
  Want hij verdient na 12,5 jaar samenzijn toch wel een speciaal verwenmomentje! 🥰
  Ieder jaar zijn weer van de partij bij ‘Groots met een zachte G’,
  En nemen altijd onze hele vriendengroep mee!
  Normaal gesproken zorgen we ervoor dat wij helemaal vooraan staan,
  En Guus zorgt er dan voor dat wij helemaal uit onze plaat kunnen gaan. 🤩💃👯👯
  Dolgraag wil ik ‘Groots met een zachte G’ ook dit jaar weer meemaken,
  Ik ben ervan overtuigd dat wij ons weer uitstekend zullen vermaken!
  Beter gezegd; hier zullen wij ons voortreffelijk amuseren,
  Dus ik zal maar eens snel op deze facebookpost gaan reageren.
  Ik waag namelijk graag een kansje op tickets van Guus Meeuwis voor twee,
  En neem ontzettend graag mijn lieve Nicky mee. 🎤 😍 🍀🤩

 71. 123
  Mariska

  Ik zou heel graag een vriendin van me willen verassen. Ik heb haar al een tijdje niet gezien en gesproken. Aantal jaren geleden met haar naar Guus Meeuwis geweest en zou dit graag nogmaals met haar doen.

 72. 124
  Joyce Bust

  Woon al een aantal jaar in Eindhoven. Helaas kan ik het nie tbekostigen om kaarten te kopen. En ben echt groots fan van guus. Hopelijk kunnen we via deze weg wel genieten van dit grootste concert.

 73. 125
  Rachel Hams

  Super gaaf! 😍 samen met mijn lieve moeder die altijd voor mij klaar staat en hoeveel doet voor mij.
  Dan kunnen we samen geniet van guus 😍🍀😍

 74. 126
  Kristel dijkhuizen

  Ow dat zou een toffe thuis wedstrijd zijn vorig jaar werd ik nee genomen door een vriendin. Dus het word tijd dat ik haat nu mee neem zou zeggen tijd voor een feestje lekker mee zingen en swingen ala 2 party animals

 75. 127
  Anneke Nijdam-Bolt

  Wat zou dit super zijn . Samen met mijn man van Guus Meeuwis genieten , na een hectische periode .
  Wij zouden dit geweldig vinden , even een geniet moment voor ons samen bij Guus Meeuwis 💕

 76. 128
  Heidi Schutte

  Jemig…..wat maken de kids de “BLITS” zeg als ze dit aan hun papa geven met vaderdag😎….het wordt nog BLITSER als mama dan mee mag😊….

 77. 130
  Monique

  Dat zou geweldig zijn!!!😍
  En helemaal ” the golden circle”
  We zijn echt fan! We hebben onze Cocker Spaniël niet voor niets Guus genoemd!!🤩
  En nu…..duimen!!!!

 78. 132
  Saskia

  Ik zou ook heel graag naar Guus gaan! En de golden circle is al helemaal een droom voor mij! Samen met een hele lieve vriendin zou ik hiervan willen genieten 🤗

 79. 133
  tessa

  Het lijkt me super om Guus een keer te bezoeken zover weg van oldenzaal naar utrecht per spoor. Daar wil ik met je lachen en proosten. Ik ben nergens zonder guus zijn geweldige teksten en nummers. Een droom om schouder aan schouder …armen open…. als ze danst…….het is een nacht om nooit te vergeten en dat komt door jou!!!
  Ik tel tot drie….. I wil graag met je proosten!
  Op goed geluk…… ik ook van jou……💖

 80. 134
  Ramona van Dijk

  Dat zou een superleuk afscheidskado voor onze Stagiaire zijn!
  We hebben het zo naar onze zin gehad met haar bij ons op de groep, over 3 weekjes neemt ze afscheid en vanmorgen hadden we het erover dat we zo graag een keer naar ‘ Een grote van Guus ‘ willen..en nu deze win aktie..dat vond ik wel zo toevallig, zou het te’ toevallig zijn?!

 81. 137
  Lara

  Ik zou graag naar Groots gaan omdat het het beste is van 2 werelden: de enorme gezelligheid van carnaval, maar dan met hele goede muziek: Guus Meeuwis! Ik zou dus graag ‘per spoor’ vertrekken om dit gezellige feestje mee te maken!!

 82. 139
  Milou welner

  Wat een super gave actie! Ik wil hier al heel erg graag heen, daarom zou het echt geweldig zijn als ik de kaartjes win😁🤞🏻

 83. 143
  Jennie zwiers

  Het lijkt me geweldig om een avond h e l e m a a l uit je dak te gaan met GUUS, heb er al zoveel goeie geweldige reacties over gehoord van andere jaren dat ik dat ook wel eens van dichtbij wil meemaken!!!!!
  Zou GROOTS zijn

 84. 144
  claudia oosterveen

  Een concert van Guus Meeuwis bijwonen is al jaren mijn allergrootste fantasy, wie weet blijft het geen gebakken lucht, maar wordt het door de Steakerij een nooit meer te evenaren reality!!

 85. 145
  Frank Lauwers

  Ik zou hier graag naar toe willen. Mijn roots ligt in Eindhoven. Woon inmiddels al 24 jaar in het oosten. Mooi om het taaltje weer eens op te halen samen met mijn fantastische vrouw waar ik dit jaar 12,5 jaar mee samen ben

 86. 147
  Marian Weber

  Dat zou gaaf zijn. Komen we vooraf of achteraf nog een biertje drinken bij jullie. Want dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht 🙂

+ Leave a Comment