Glutenvrije Paasbrunch


Paasbrunch, altijd weer gezellig.

Glutenvrije Paasbrunch, verzorgd met heerlijk vers brood. Mooi brunchbuffet met de Pasen bij de Staekerij

Net als vorig jaar hebben wij ook dit jaar voor jou een mooie en uiteraard volledig glutenvrije Paasbrunch. Een feest voor iedereen, voor alle mensen met en zonder Coeliakie. Maar vooral mensen met deze gluten intolerantie is het een waar feest. Nooit kunnen zij ergens deelnemen aan een onbezorgde brunch. Altijd houden zij de angst dat ze elk moment ziek kunnen worden door kruisbesmetting. (kruisbesmetting houdt in dat er glutenhoudende producten in aanraking komen met glutenvrije producten, door bijvoorbeeld met gluten besmette mensen, snijplanken of handen. Hoe zorgvuldig de meeste restaurants het ook doen, vaak gaat het toch mis.

Op dit moment is er nog steeds geen enkel restaurant in Nederland die volledig een glutenvrije Paasbrunch verzorgd, behalve wij. Bij ons kan jij met de Pasen genieten van een heerlijke zorgeloze glutenvrije Paasbrunch, zonder dat je bang hoeft te zijn voor besmetting met gluten. Wij zijn als restaurant volledig glutenvrij en daarom hebben wij ook een glutenvrije Paasbrunch.

Het is een royale Paasbrunch zoals alle brunches, alleen wij doen het, als enige in Nederland, VOLLEDIG GLUTENVRIJ. Dat is zeer uniek en net als vorig jaar rekenen wij weer op vele blije gezichten en leuke reacties.

Glutenvrij brood is wat anders dan ‘gewoon ‘brood, maar toch echt best wel lekker. Helemaal licht geroosterd is het heerlijk. Het brood kunt u bij ons uiteraard ook roosteren. Maar zelfs al eet je geen brood, onze brunch biedt er genoeg om heen om heerlijk te kunnen genieten van al het lekkere eten.

Op eerste en tweede Paasdag is de brunch vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur.

 

+ There are no comments

Add yours