Paasbrunch glutenvrij

Paasbrunch glutenvrij

Nieuw en uniek; Glutenvrije Paasbrunch

Menu glutenvrije Paasbrunch

Voor slechts 25,= per persoon kun je ondanks coeliakie lekker onbezorgd brunchen met de Paasdagen in ons restaurant. De brunch is van 11.00 uur tot 13.30 uur.

Op eerste en tweede Paasdag hebben wij elk jaar in ons restaurant een succesvolle brunch. Mensen met coeliakie konden tot nu toe nooit meedoen aan dit gezellige en leuke gebeuren. Maar daar komt nu verandering in. Naast onze bekende Paasbrunch hebben wij dit jaar ook een Paasbrunch voor mensen die glutenvrij eten. In het Steakhuis houden wij deze brunch, afgezonderd van de brunch die wij in het buffetrestaurant hebben.

Reserveren voor Het steakhuis / steakhouse of het buffetrestaurant. Gelegen in Drenthe

 

Waarom glutenvrij Paasbrunch

menu glutenvrije brunch

Waarom glutenvrij Paasbrunch? Ten eerste omdat wij een glutenvrij restaurant zijn. Hier zijn wij lang geleden mee begonnen omdat onze dochter gluten intolerant is en zij daar veel problemen mee heeft gehad. Het is voor haar en haar vriend ook nu een uitdaging wanneer ze uit eten gaat. Dit horen wij ook in ons restaurant van veel van onze gasten met coeliakie. Mensen die erg ziek worden, soms wel twee week lang. Daarom hebben wij dus besloten nu ook een glutenvrije brunch op te zetten in het steakhouse. Tijdens onze speurtocht bij horeca Nederland en op het internet hebben wij geen enkel restaurant kunnen vinden die dit ook doet. Het lijkt er dus op dat wij de eerste en enige in Nederland zijn.

Menu glutenvrije Paasbrunch