paasbuffet en Goede vrijdag

paasbuffet en Goede vrijdag

Reserveren voor Het steakhuis / steakhouse of het buffetrestaurant. Gelegen in Drenthe

pasen en goede vrijdag buffet

Op eerste en tweede Paasdag hebben wij in het buffetrestaurant weer het royale Paasbuffet met steak klaar staan vanaf 16.30 uur.

Het Paasbuffet gaat van voor tot en met nagerecht en is inclusief de bestelling bij de kok van 1 steak (of vis) van ruim 150 gram.

De prijs van het buffet is slechts 32,50 euro inclusief 1 steak.

Voor kinderen  is de prijs 2,00 per levensjaar inclusief kroket of frikandel of kaassoufflé.

 

VOORGERECHTEN

Meloen Serano ham Nagelhout Gerookte kipfilet Gerookte zalm Gerookte forel Haring  Twee soorten soep.

WARM BUFFET

Gehaktschotel  Kipschotel   Stoofschotel  Saté  Nasi  Gebakken aardappelen Aardappelsoufflé  Frietjes  Witlof met ham en kaas  Wortels  Boontjes  Spruitjes  Bloemkool  Broccoli  Pindasaus  Cranberry saus  Pepersaus Venkelsaus  Zigeunersaus  Champignon roomsaus.

HET KOUDE BUFFET

Tonijnsalade   Kipkerrysalade   Kartoffelsalade   Paprika-fètasalade   Eiersalade   Rauwkostsalade   Komkommersalade   Tomatensalade   Olijven   Gekruide tomaatjes   Kaasschotel   Rabarber   Appelmoes   Vruchtjes   Diverse koude sauzen.

NAGERECHTEN BUFFET

IJsbuffet met 7 soorten ijs. Slagroom, warme kersen, sauzen en chocoladefontein.

Chocolademousse   citroenbavarois   panna cotta   cheesecake  aardbeien hangop

STEAKS EN VIS VAN DE BAKPLAAT

Pepersteak    Ribeye  kogelbiefstuk, Kangoeroebiefstuk   Kipfilet  Kipschnitzel Hamburger Spareribs   Varkenshaas   Schnitzel   Karbonade  Sliptong   Zalmfilet  Gebakken Brie
Kaassoufflé