Maallust bier in de Steakerij

Maallust bier in de Steakerij

In het gevangenisdorp Veenhuizen wordt ook voor ons restaurant met liefde de Maallust bieren gebrouwen. Uiteraard zijn deze bieren niet glutenvrij. Bij een steak is Maallust een heerlijk speciaal bier. Voor de mensen met coeliakie hebben wij ook glutenvrij bier. ook dit bier is heerlijk bij een goede steak. Ons steakhouse / buffetrestaurant in de buurt van Assen, is een heerlijke plek om te zijn.
De brouwerij in Veenhuizen

Met trots schenken wij Maallust. Bieren uit Veenhuizen.

Maallust bieren zijn heerlijke  Drents  bieren die je  echt geproefd moet hebben en onze gasten in  het steakhouse en in het buffetrestaurant zullen dat beamen. (Vele drinken dit bier graag)

De bieren worden gebrouwen in het gevangenisdorp Veenhuizen en zijn geïnspireerd door oude biertypen. Je proeft bijna  de historie van gevangenisdorp Veenhuizen terug in het bier. Alle bieren van Maallust zijn gebrouwen met alleen de beste ingrediënten. De Weldoener is een mooi hoppig blond bier en de Zware Jongen is een verraderlijk zachte tripel.  Deze bieren zijn ongefilterde en karaktervolle bieren met volle smaken.

bierkaart