Pasen

Pasen

Paasbrunch

Voor slechts 18,50 euro per persoon geniet je van een uitgebreide Paasbrunch in ons gezellige buffetrestaurant.

Zowel op de eerste als ook op de tweede Paasdag kun je in ons restaurant weer volop genieten van de Paasbrunch.

De brunchtijden zijn van 11.00 uur tot 13.00 uur

In het steakhuis hebben wij een unieke glutenvrije Paasbrunch.

meer info

 

BROODSOORTEN

Donker desembrood   licht desembrood   bruin brood wit brood   maisbrood  kaiserbroodjes  croissantjes   minibroodjes    krentenbrood   suikerbrood   roggebrood   beschuiten en crackers

BROODBELEG

Oude kaas   jonge kaas   komijnekaas   brie   geitenkaas   roomkaas   gerookte zalm   achterham   salami   rollade   katenspek   leverworst   jam   pasta   pindakaas   hagelslag.

KOUDE BIJGERECHTEN

Tonijnsalade   huzarensalade   gemengde sla   komkommer   tomaat   eiersalade   appel

WARME BIJGERECHTEN

Bacon   roerei   gekookt ei  1 x hamburger (huisgemaakt, vlees van Drents gefokte os), 1 x kroket, gebakken champignons.

NAGERECHTEN

ijsbuffet, bestaande uit 7 soorten ijs.  Slagroom, chocolade fontein en  warme kersen.  Vruchtjes in slagroomsaus,   yoghurt met verse kiwi en banaan. Muesli

PAASBUFFET

Op eerste en tweede Paasdag hebben wij in het buffetrestaurant weer het royale Paasbuffet met steak klaar staan vanaf 16.30 uur.

Het Paasbuffet gaat van voor tot en met nagerecht en is inclusief de bestelling bij de kok van 1 steak (of vis) van ruim 150 gram.

De prijs van het buffet is slechts 23 euro inclusief 1 steak.

Voor kinderen  is de prijs 16 euro inclusief kroket of frikandel of kaassoufflé.

VOORGERECHTEN PAASBUFFET

Meloen Serano ham Nagelhout Gerookte kipfilet Gerookte zalm Gerookte forel Haring Gebakken garnalen Rolmops Griekse champignons Tomatensoep Mosterdsoep Hamsoep, stokbrood.

WARM BUFFET

Gehaktschotel  Kipschotel   Stoofschotel  Saté  Nasi  Gebakken aardappelen Aardappelsoufflé  Frietjes  Witlof met ham en kaas  Wortels  Boontjes  Spruitjes  Bloemkool  Broccoli  Pindasaus  Cranberry saus  Pepersaus Venkelsaus  Zigeunersaus  Champignon roomsaus.

HET KOUDE BUFFET

Tonijnsalade   Kipkerrysalade   Kartoffelsalade   Paprika-fètasalade   Eiersalade   Rauwkostsalade   Komkommersalade   Tomatensalade   Olijven   Gekruide tomaatjes   Kaasschotel   Rabarber   Appelmoes   Vruchtjes   Diverse koude sauzen.

NAGERECHTEN BUFFET

IJsbuffet met 7 soorten ijs. Slagroom, warme kersen, sauzen en chocoladefontein.

Chocolademousse   citroenbavarois   panna cotta   cheesecake  aardbeien hangop

STEAKS EN VIS VAN DE BAKPLAAT

Pepersteak   Entrecote   Ribeye   Kangoeroebiefstuk   Kipfilet   Spareribs   Varkenshaas   Filet   Tabasco  Schnitzel   Karbonade   Kipschnitzel   Gambaspies   Sliptong   Zalmfilet

De Steakerij

Op de eerste en de tweede Paasdag is het steakhouse ook open. Hier kun je vanaf 16.00 uur heerlijk genieten van de heerlijke regionale Drentse steaks of van de duurzame vis  in het steakhouse.

.

""