Paasbrunch glutenvrij

Paasbrunch glutenvrij

Nieuw en uniek; Glutenvrije Paasbrunch

Menu glutenvrije Paasbrunch

Naast onze laatste gewone Paasbrunch hebben wij in ons steakhouse een volledig glutenvrije Paasbrunch. Voor slechts 25,= per persoon kun je ondanks coeliakie lekker onbezorgd brunchen in ons restaurant. De brunch is van 11.00 uur tot 13.30 uur.

Op eerste en tweede Paasdag hebben wij elk jaar in ons restaurant een succesvolle brunch. Mensen met coeliakie konden tot nu toe nooit meedoen aan dit gezellige en leuke gebeuren. Maar daar komt nu verandering in. Naast onze bekende Paasbrunch hebben wij dit jaar ook een Paasbrunch voor mensen die glutenvrij eten. In het Steakhuis houden wij deze brunch, afgezonderd van de brunch die wij in het buffetrestaurant hebben.

Met deze reserveerknop wordt je verwezen naar de reserveer pagina van het Drentse steakhuis in de buurt van Emmen.

 

Waarom glutenvrij Paasbrunch

menu glutenvrije brunch

Waarom glutenvrij Paasbrunch? Ten eerste omdat wij een glutenvrij restaurant zijn. Hier zijn wij lang geleden mee begonnen omdat onze dochter gluten intolerant is en zij daar veel problemen mee heeft gehad. Het is voor haar en haar vriend ook nu een uitdaging wanneer ze uit eten gaat. Dit horen wij ook in ons restaurant van veel van onze gasten met coeliakie. Mensen die erg ziek worden, soms wel twee week lang. Daarom hebben wij dus besloten nu ook een glutenvrije brunch op te zetten in het steakhouse. Tijdens onze speurtocht bij horeca Nederland en op het internet hebben wij geen enkel restaurant kunnen vinden die dit ook doet. Het lijkt er dus op dat wij de eerste en enige in Nederland zijn.

Hoe voorkomen wij kruisbesmetting

Kruisbesmetting voorkomen op het moment dat wij ook Paasbrunch in het buffetrestaurant hebben voor zo’n 80 personen, zou een uitdaging kunnen zijn. Maar op zich is het voor ons niet moeilijk. Wij houden alles strikt gescheiden. Zo wordt de glutenvrij Paasbrunch gehouden in het steakhuis, terwijl de andere Paasbrunch gehouden wordt in het buffetrestaurant.

In de keukens worden de voorbereidingen afzonderlijk van elkaar gedaan. Tijdens de brunch wordt er gewerkt vanuit twee verschillende keukens.

Tevens hebben wij apart een toilet voor mensen met coeliakie zodat ook daar geen kans op kruisbesmetting bestaat.

Menu glutenvrije Paasbrunch